SAPU Allmøte 20.januar 2021

(english below)

https://fb.me/e/2eXImhHVE

Da er vårsemesteret i gang og det er tid for allmøte med SAPU! Alle som studerer bachelor eller master i sosialantropologi på UiO er velkomne til allmøte på zoom. Her informerer vi om hva vi er og gjør, og vi fyller våre verv. Informasjon om SAPU og de ulike vervene finner du på www.sapu.no. Oppmøte på allmøtet er ikke bindende, og betyr ikke at du må påta deg et verv og bli med i SAPU. Så det er bare å møte opp og se om det er noe for deg!

Mer informasjon og lenke til møterommet blir lagt ut på Facebook arrangementet før møtet (se link over).

Du er hjertelig velkommen og vi håper å se deg der!


The spring semester is underway and it’s time for a general meeting with SAPU! Everyone who is studying for a bachelor’s or master’s degree in social anthropology at UiO are most welcome to attend the general meeting on zoom. Here we inform about what we are and do, and we fill in our positions. Information about SAPU and the various positions can be found at www.sapu.no. Attendance at the general meeting is not binding, and does not mean that you have to take on a position and join SAPU. So just show up and see if it’s for you!

More information and a link to the meeting room will be posted here before the meeting.

You are welcome to participate and we hope to see you there!