Innkalling og saksliste til Allmøte vår 2021

(English below)

Da nærmer allmøtet seg. Nederst finner dere offisiell innkalling med saksliste. Vi anbefaler alle å se på den 😊 Zoom linken til møtet finner dere øverst i dokumentet! Vi håper å se deg der 😄


The general meeting is approaching. Down below you will find the official notice with agenda (The english version is below the norwegian version). We recommend everyone to take a look at it 😊 The zoom link to the meeting can be found at the top of the document! We hope to see you there 😄

Link til Facebook eventet: https://www.facebook.com/events/753017558648581/. (Gjerne trykk «skal» hvis du kommer på allmøtet, da vet vi cirka hvor mange som kommer/ Please press «going» if you are going to attend the meeting, then we can now approximately how many people will be attending)