Allmøte 01.2021 – Protokoll

(English below)

Da er årets første allmøte overstått 😀 Vi vil si takk til alle dere som deltok, og vil minne alle på at det er fortsatt er mulig å bli med i SAPU! Det er bare å ta kontakt med oss gjennom kontaktinformasjonen her på nettsiden eller med kullkontakt/andre medlemmer! Nederst i dette innlegget finner du protokollen for møtet, sammen med presentasjonen som ble brukt, og en innkalling til studentrådsmøtet.

The first general meeting of the year is completed 😀 We would like to thank all of you who participated, and would like to remind everyone that it is still possible to join SAPU! Just get in touch with us through the contact information here on the website or reach out to your communication contact/or other members of SAPU. Down below you will find the minutes of the meeting, together with the presentation that was used and a notice of the student council meeting. The english version of the minutes of the minute is beneath the norwegian version in the file.