Over lunsj med Nora Haukali (event in Norwegian)(03.03.2021)

Fagutvalget for sosialantropologi studenter ved Universitetet i Bergen arrangerer «Over Lunsj» med Stipendiat Nora Haukali. Nora har gjort feltarbeid i Fiji og forsker på klimaendringer og klimapolitikkens påvirkninger på lokalbefolkningen. Blant annet, fokuserer Nora sitt PhD-prosjekt på hvordan ulike lokale praksiser som fisketabuer (områder for fiskeforbud) mulig endres i en nasjonal diskurs og hva dette gjør med de lokale praksisene.

«Over lunsj» er et arrangement basert på «Over koppen med en masterstudent», som er et møte der masterstudenter forteller om feltarbeidene sine. Fagutvalget ønsker nå også å få frem erfaringer fra instituttets stipendiater både for bachelor- og masterstudenter, og inviterer derfor til en prat med Nora der hun vil dele sine opplevelser og historier fra feltarbeidet sitt! Ta med deg en matbit og klikk deg inn via Zoom for å høre fra klokken 14:00 til 15:00.

Link til Zoom blir postet på Facebook eventet

(Tekst hentet fra eventet som er postet på Facebook)

SAPU deler dette eventet som en del av Antropologisk Studentsamarbeid. Atropologisk studentsamarbeid er en gruppe som jobber mot å øke kommunikasjon og samarbeid mellom studentene på tvers universitetene i Norge.