SAI inviterer til en uke med spennende aktiviteter

Hva er SAI-UKA?

Sosialantropologisk institutt (SAI) inviterer alle bachelorstudenter i sosialantropologi til SAI-UKA. Det blir en uke full av spennende aktiviteter, kurs og interessante innlegg. Der du blant annet vil få sjansen til å møte tidligere studenter som deler sine egne erfaringer fra arbeidslivet. Samtidig er det lagt opp flere kurs der du vil få veiledning i gode studieteknikker. Du kan få innspill i hvordan å angripe en akademisk tekst, med tanke på både å lese og skrive akademisk tekster. Sist men ikke minst vil dere få sjansen til å lære om kildehenvisning og kildekritikk. SAI-UKA er en gylden mulighet til å hente inspirasjon og lære seg viktige verktøy en hver student trenger 💪

SAI-UKA har kickoff mandag 19. september og avsluttes med et sosialt arrangement der det blir servert gratis pizza fredag 23. september. 🍕 Det blir en uke full av aktiviteter spesiallaget for bachelorstudenter i sosialantropologi. Med en god del faglig innhold og minst like mye sosiale aktiviteter. Bli med da vel! ✨

PS. Det er bare å møte opp på arrangementene, ikke noe krav til påmelding (med unntak av gratis pizza på fredag). Meld deg på innen tirsdag 20. september for gratis pizza på slutten av arrangementet. Under finner du link til UiOs nettside med er informasjon om SAI-UKA og oversikt over når de ulike aktivitetene finner sted.

SAI-UKA is an initiative made especially for socialanthropology bachelor students. It is a week long program with courses in source reference, how to read academic text, and an introduction to the course «Anthropology in praxis».