SAI foreninger

En oversikt over studentforeningene på Sosialantropologisk Institutt ved Universitetet i Oslo.


SAF

Sosialantropologisk forening

SAF (Sosialantropologisk forening) er en av foreningene for sosialantropologi-studentene ved UiO. SAF er ansvarlige for det sosiale miljøet på studiet, og arranger artige tilbud som både bachelor- og masterstudenter kan delta på.

Typen arrangementer avhenger av hva de i styret i SAF ønsker å tilby, og har tidligere være alt fra fester med andre studier til uformelle fotballkamper.

E-postadresse: sosialantropologiskforening@gmail.com


Antropress

Sosialantropologistudentenes tidsskrift

Antropress er en sosialantropologisk studentavis laget av og for studentene. Studenter kan enten jobbe hardt i redaksjonen eller bidra med tekst, tegning, bilder eller ymse innhold i en ellers travel studenthverdag. Utover dette arrangerer også Antropress blant annet skrivekurs for lærelystne studenter.

E-postadresse: antroblekk@gmail.com


Antroprog

Del av SAF

Antroprog er programmeringsklubben for sosialantropologi studenter. Det er ingen krav til programmerings- eller tekniske skills for å bli med, målet er å ha det gøy og å lære programmering sammen! Vi møtes hver tirsdag mellom 17:00 og 18:30 (men sitter ofte litt lenger, spesielt når vi har pizza:))

Epostadresse: lorainevlasblom@hotmail.com


Antroblikk

Visning på Kulturhistorisk museum

Hos kulturhistorisk museum viser masterstudentene fra SAI bilder fra sine feltarbeid.


Betwixt and Between

Betwixt & Between er sosialantropologistudentenes årlige artikkelsamling. Les mer her

E-postadresse: bb.redaksjonen@gmail.com.


Samuel the Companion

Professional Fieldwork Companion

I am one of the fluffiest beings on this earth. I have multiple awards for’ best animal parter during fieldwork’. Been honored with this award a whopping 5 times over the last couple of years.

Email me: Programutvalget@sai.uio.no